Huiskamerrestaurant Prins' Bovenkamer serveert een exclusief 8-11 gangen diner in een gezellige huiskamer voor 6 personen voor de 70E/pp incl. 6 glazen goede wijn.
Kijk voor meer informatie of om te reserveren op: www.prinsbovenkamer.nl of mail naar contact@prinsbovenkamer.nl
“The proof of the pudding is in the eating” Daarom staat, als voorproefje, hieronder het menuutje dat we afgelopen week kookten.
Tot snel!
–
Gougères met komijn
Buikspek in een korstje van kroepoek met zoetzure rode bietcrème en zwarte sesam
Strandkrabroyale met krab en ingelegde asperges
*
Crème van yoghurt met schelpjes (scheermes, stevige strandschelp en alikruik), zilte groentjes (jong loogkruid, zeekraal, zee-ganzevoet) met marmelade van ingelegde bergamot en schuim van schelpjes.
*
Forel met La Bonnotte aardappelsalade, witte asperges uit de Peel, oestersaus en zalmeitjes.
*
Makreel: gebakken en als tartaar, met vliervinaigrette, salade van rauwe asperge, vogelmuur en raapstelen.
*
Dungesneden octopus met pistache-hollandaisesaus, auberginekaviaar, ingelegde sjalotjes, witlof en zomerpostelein.
*
Gnocchi van pompoen met doperwten, saus van kreeft.
*
Zeeduivel met zijn chips, monniksbaard, gestoofde prei,morieltjes en morillesaus.
*
Lamsbout met zijn jus, waarbij structuren van artisjok, zee-aster, tuinbonen, gedroogde tomaat en gefrituurde peterselie.
*
Granité van pompoen en gember.
*
Sorbet van rabarber en lavendel, gelei van framboos, gemarineerde aardbeitjes, soesjes met vanillehangop, gekristaliseerde hondsdraf, gedroogde olijf en anijskrokantje.
*
‘Pannacotta’ van witte chocolade en groene thee met biscuit Joconde, jasmijnparels, jasmijn-marshmallow, granny smith en gekristaliseerde jasmijn.