Huiskamerrestaurant Prins' Bovenkamer serveert een exclusief 8-11 gangen diner in een gezellige huiskamer voor 6 personen voor de 70E/pp incl. 6 glazen goede wijn.

Kijk voor meer informatie of om te reserveren op: www.prinsbovenkamer.nl of mail naar contact@prinsbovenkamer.nl

“The proof of the pudding is in the eating” Daarom staat, als voorproefje, hieronder het menuutje dat we afgelopen week kookten.

Tot snel!

Gougères met komijn

Buikspek in een korstje van kroepoek met zoetzure rode bietcrème en zwarte sesam

Strandkrabroyale met krab en ingelegde asperges

*

Crème van yoghurt met schelpjes (scheermes, stevige strandschelp en alikruik), zilte groentjes (jong loogkruid, zeekraal, zee-ganzevoet) met marmelade van ingelegde bergamot en schuim van schelpjes.

*

Forel met La Bonnotte aardappelsalade, witte asperges uit de Peel, oestersaus en zalmeitjes.

*

Makreel: gebakken en als tartaar, met vliervinaigrette, salade van rauwe asperge, vogelmuur en raapstelen.

*

Dungesneden octopus met pistache-hollandaisesaus, auberginekaviaar, ingelegde sjalotjes, witlof en zomerpostelein.

*

Gnocchi van pompoen met doperwten, saus van kreeft.

*

Zeeduivel met zijn chips, monniksbaard, gestoofde prei,morieltjes en morillesaus.

*

Lamsbout met zijn jus, waarbij structuren van artisjok, zee-aster, tuinbonen, gedroogde tomaat en gefrituurde peterselie.

*

Granité van pompoen en gember.

*

Sorbet van rabarber en lavendel, gelei van framboos, gemarineerde aardbeitjes, soesjes met vanillehangop, gekristaliseerde hondsdraf, gedroogde olijf en anijskrokantje.

*

‘Pannacotta’ van witte chocolade en groene thee met biscuit Joconde, jasmijnparels, jasmijn-marshmallow, granny smith en gekristaliseerde jasmijn.