Lekker een paar dagen ertussenuit in een prachtige omgeving en tegelijkertijd aan de slag met uw passie voor de mediterrane keuken? La Souche organiseert komend voorjaar weer een kookworkshop onder leiding van chefkok Toby Tredgett. 

 

Wat ga je doen?

Dit keer staat de workshop geheel in het teken van de lente in Frankrijk. Pure producten uit de regio staan centraal. We gaan terrines, pasteitjes, gedroogde tomaten, pasta, verse worstjes, klassieke Franse sauzen, maar ook de ‘gewone’ vinaigrette’…en spectaculaire desserts maken. 

 

Excursies

We bezoeken ook bijzondere locaties in de omgeving zoals een biologische wijngaard, de markt in Saint Chinian, met fantastische verse producten in overvloed, en een traditionele charcuterie waar Franse worstjes nog op authentieke wijze worden gemaakt (http://cabrie.free.fr).

 

Vakantie

Omdat het tenslotte vakantie is, plannen we ook een vrije dag om heerlijk te luieren in de lommerrijke tuin of de prachtige omgeving te bezichtigen. Aan het einde van de rustdag is er de mogelijkheid (geheel vrijblijvend maar wel bij de prijs inbegrepen!) mee te gaan naar een proeverij van heerlijke muscatwijnen uit St. Jean de Minervois met aansluitend een dineetje in een voormalig oud Frans schooltje.

 

Data

zondag 15 mei tot zaterdag 21 mei 2011

 

Aankomst op zondag vanaf 16.00 uur.

‘s Avonds diner en uitleg over het programma.

 

Prijs

€ 875,-

 

Voor wie?

Voor iedereen die interesse heeft in koken, in een ongedwongen sfeer. Voor iedereen die zijn vakantie op een andere manier wil invullen. We beginnen elke dag om 15.00 uur dus er is genoeg tijd om de prachtige omgeving te verkennen. Of een goed boek te lezen in onze lommerrijke tuin, het is immers vakantie…




inclusief

- 6 overnachtingen incl. ontbijt


- 5 avonden een heerlijk diner


- alle producten en apparatuur om te koken


- koffie en thee, water en fris tijdens de cursus


- huiswijnen


Kijk voor meer informatie op www.lasouche.com