Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

kookclub in Rotterdam zoekt aansluiting (V28-32)

  • Annika

    Kookclub in Rotterdam zoekt aanvulling!

    Sinds een jaar of twee komen wij elke tweede zaterdag van de maand bij elkaar om samen te koken en te eten. Momenteel zijn we met net te weinig mensen om een goede volle tafel te hebben, en daarom zijn we op zoek naar mensen die zich bij ons aan willen sluiten.

    Over ons:

    Op het moment zijn we met 7 dames, (bijna) allemaal uit Rotterdam, in leeftijd variërend van 28-32 jaar. We houden van koken en eten, maar ook van (eventueel bijpassende) wijn drinken. We proberen elkaar en onszelf uit te dagen om nieuwe recepten te proberen en het koken te verbeteren, maar laten ook regelmatig iets mislukken. Uiteindelijk is het hebben van een leuke avond belangrijker dan het culinaire niveau van de gerechten. Naast elke maand samen eten gaan we ook wel eens een weekend met elkaar op pad.

    Waar zijn we naar op zoek?

    Niet naar een heel specifiek type eigenlijk. Hou je van koken, eten en gezelligheid, en spreekt bovenstaande je aan, dan willen we je graag ontmoeten. Stuur even een berichtje om je interesse te melden. We organiseren in augustus een borrel of high tea voor geïnteresseerden. Mensen die misschien lid zouden willen worden zijn van harte uitgenodigd om aan te komen waaien. We merken vanzelf of er sprake is van een wederzijdse klik.

  • Ab's Cookery

    Hallo Annika,

    misschien is het voor jullie een leuk idee om eens een kookworkshop te volgen. Wij, Ab's Cookery, komen graag bij een van jullie op locatie en nemen alle ingrediëntren mee. Wij kunnen met jullie afspaken maken over de inhoud van de workshop.

    Als jullie geïnteresseerd zijn en meer info willen hebben, laat het ons weten via de mail info@abscookery.nl of bel 06 24782435.

    Je kunt ook kijken op onze website www.abscookery.nl

    met smakelijke groet, Yvonne