Summer Camps Holland is een organisatie die zomerkampen organiseert voor kinderen in de leeftijd 8 t/m 17 jaar. Inmiddels bieden we een breed scala aan kampen aan van adventure-, theater- en thema kampen. Één van die kampen is het Top Kok camp. Dit kamp is in de zomer van 2009 voor het eerst van start gegaan en was direct een groot succes. Vandaar dat het kamp dit jaar geen vier, maar maarliefst zes weken wordt aangeboden.

Tijdens het camp gaan de kids iedere middag/avond leren koken in de keuken van ons eigen restaurant. Één van de avonden krijgen de kinderen zelfs een kookworkshop bij Villa Ruimzicht. Als afsluiting zijn de ouders van de kinderen uitgenodigd, en zullen de kids een diner bereiden, presenteren en opdienen. Dit is iedere keer weer een gezellige avond met lekker eten en de kids genieten enorm van hun rol als kok en gastvrouw/heer. Naast koken doen de kinderen nog meer leuke activiteiten, zie http://www.summercamps.nl/camps/top-kok-camp.html voor een volledige beschrijving van het camp.

Omdat het aanbod van onze camps is uitgebreid zijn wij nog op zoek naar enthousiaste koks die het erg leuk vinden om te koken en affiniteit hebben met kinderen. Tijdens de kookclinics heb je de volledige regie over de keuken. Uiteraard zit er ook een vergoeding aan vast. Wellicht is deze mogelijkheid iets voor één van jullie?

Ben je enthousiast? Of heb je nog andere vragen? Dan hoor ik die graag!

Groeten,

Joost Koenders

Summer Camps Holland

Gildeweg 7

7047 AR Braamt

0314-335449

joost@markant-outdoorcentrum.nl

www.summercamps.nl

www.markant-outdoorcentrum.nl