Hallo allemaal,

Samen met mijn vriendin zoek ik leuke vlotte singles om ca eens per 4 à 6 weken bij elkaar te komen onder het genot van een lekkere maaltijd en drankje, waarbij roulerend wordt gekookt. Onze leeftijd is 45 en 47 jaar.

Je hoeft absoluut geen hoge koks-kwaliteiten te hebben, maar wel gevoel voor het creëren van een gezellige sfeer, de bereidheid om je kennis uit te breiden d.m.v. het proberen van nieuwe gerechten en jouw (opgedane) kennis/ervaringen te delen met de anderen, waarbij even smakelijk gelachen kan worden om een eventueel geflopte culinaire poging.

Het heeft onze voorkeur om de grootte van de groep tot max 6 personen te laten groeien en de verhouding man-vrouw gelijk te houden. Het is geenszins de vooropgestelde bedoeling om te matchen o.i.d., maar de inbreng van man en vrouw in een gesprek/discussie is nu eenmaal anders.

De doelstelling is om (naast het koken natuurlijk) onze kennissenkring in Deventer uit te breiden. Woonachtig zijn in Deventer is een daarom vanzelfsprekend wel een must.

Vriendelijke groetjes,

Ellen